eşya depolama - evde serum hizmeti

iPhone 7, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus Ne Zaman Çıkacak? Satış Fiyatı Ne Kadar Olacak?

Teknoloji devi iPhone yeni akıllı telefon modellerinden 7 serisini piyasaya çıkarmaya hazırlanıyor. iPhone 7, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus ne zaman çıkacak? iPhone 7, iPhone 7S ve iPhone 7S Plus satış fiyatı ne kadar olacak?

Yeni iPhone modelleriPhone 6S ve iPhone 6S plus hakkında en çok sorulan sorulardan biri; "İphone 6S ne zaman çıkıyor?" sorusuydu. Apple'ın açıklamasına göre San Francisco’da, gerçekleştirilen etkinlikte tanıtılan iPhone 6s modelleri, Ekim’de Türkiye’deki kullanıcılarıyla buluşacak. Geçtiğimiz hafta 12 ülkede satışa çıkan iPhone 6s modelleri, 9 Ekim’de 40’tan fazla ülkede, 10 Ekim’de ise; Bahreyn, Ürdün, Kuveyt, Katar, Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'nde satışa sunulacak. iPhone'nun aylardır merakla beklenen yeni modelleri, 16 Ekim Cuma günü ise Hindistan ve Malezya ile birlikte en son ülkemizde satışa sunulacak. iPhone 6s'lerin İlk 3 gün içinde rekor oranda satışı gerçekleştiğini ifade eden Apple CEO’su Tim Cook; "iPhone 6s ve iPhone 6s Plus satışları inanılmaz bir seviyeye ulaştı ve Apple tarihindeki tüm ilk haftasonu satışlarının çok üzerine çıktı. Müşterilerin geri bildirimleri inanılmaz. 3D Touch ve Live Photos’a bayılıyorlar. 9 Ekim’de daha da fazla ülkede iPhone 6s ve iPhone 6s Plus’ı müşterilere ulaştırmak için sabırsızlanıyoruz." dedi. Peki, Ekim ortası gibi teknoloji severlerin beğensine sunulacak. İphone 6S modelleri ülkemizde ne kadardan satılacak? İşte, Türkiye'de iPhone 6S ve iPhone 6S Plus fiyatları!

İPHONE 6S VE 6S PLUS FİYATLARI

iPhone 6s 16 GB: 3,099 TL, iPhone 6s 64 GB: 3,499 TL, iPhone 6s 128 GB: 3,899 TL, iPhone 6s Plus 16 GB: 3,499 TL, iPhone 6s Plus 64 GB: 3,899 TL, iPhone 6s Plus 128 GB: 4,299 TL

İPHONE 6S DAYANIKLILIKTA ÖNE GEÇTİ

Dayanıklılık konusu nedeniyle zaman zaman eleştiri oklarının hedefi olan İphone'nun yeni modelleri; iPhone 6S ve iPhone 6S Plus, uzatılmış garanti servisi sunan Square Trade isimli şirket tarafından test edildi. Çok fazla sayıda kategoride testten geçen iPhone 6S modelleri; kırılma, bükülme, ısınma, su geçirmezlik, gövde sağlamlığı gibi konularda değerlendirildi. Geçtiğimiz yıl sağlamlık konusunda oldukça geriden gelen Apple, iPhone 6s modelleri Galaxy Note 5’i yarım puan farkla geçmeyi başardı. Çoğu konuda başabaş olan iPhone 6s ve Galaxy Note 5 modelleri, gövde sağlamlığı konusunda farklılık gösterdi. iPhone 6s modeli, gövde sağlamlığı konusunda Galaxy Note 5’ten ufak bir farkla önde.

İPHONE'NUN ESKİ MODELLERİNDE SATIŞ PATLAMASI

iPhone 6S ve iPhone 6S Plus'ların piyasaya sürülmesiyle iPhone'nun önceki modelleri elden çıkarılmaya başlandı. ABD'de başta olmak üzere iPhone ikinci el satışında patlama yaşandı. Birçok Apple müşterisi operatörler aracılığı ile cihazlarını yeni iPhone modellerine yükseltmek için sözleşmelerini yeniledi. Buna bağlı olarak online alışveriş devi eBay ve Gazelle'nin paylaştığı veriler, sadece bir yıl eski iPhone'lar için, yani iPhone 6 serisi için çok daha büyük bir satış pazarı oluştuğunu gösteriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.