eşya depolama - evde serum hizmeti
Öne Çıkanlar erzurum iphone tv100 kaza Whatsapp İleti Gitmiyor

Galatasaray gündemi
Lig, kupa, Avrupa, başkan değişiklikleri, teknik direktör sorunları derken ligi şampiyon bitiren aynı zamanda da kupayı alan Galatasaray’dan bir transfer haberi gelmedi. Bir yıldız oyuncu alacağını ve açıklarının kapatılacağı düşünülen Galatasaray şuan için ser verip sır vermiyor.

Pato(lojik) sorunu

Golcü arayışlarına Pato ile son vermek isteyen Galatasaray Hamza Hamzaoğlu’nun da onayı ile kollarını sıvamıştı. Pato ile sözleşme imzlamak için harekete geçen Galatasaray’da umutlar suya düşmüş gibi. Carinthians’ın satmak istediği oyuncu için Galatasaray’ın talip olduğu biliniyorken sürpriz bir teklifte Bundesliaga’dan geldi. Hoffenheim’in Pato’ya talip olduğu haberleri ile ortalık çalkalanırken Galatasaray’ın nasıl bir yol haritası çıkaracağı da merak konusu oldu. Corinthians’ın başkanı Roberto Pato’yu satmak için sürekli dua ettiklerini açıklamıştı.

Doria’nın sadece yol masrafı var!

Marsilya’nın Sao Paulo’da ki kiralık oyuncusu Doria’ya talip olan Galatasaray’a sürpriz bir müjde verildi. Doria’nın önümüzde ki sezon Galatasaray’da oynayabileceği haberinin sebebi ise Doria’ya bonservisini elinde bulunduran Marsilya’nın sıcak bakmaması. Doria’nın başkanının gerekirse ücretsiz olarak bile vereceklerini söylemesi üzerine gözler Galatasaray’a çevrildi. Doria ise karar vermek kendi elinde olsaydı Sao Paulo’da kalacağını söylese de her şeyin elinde olmadığının da altını çizdi.

Klaas Jan Huntelaar yalan oldu

Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Huntelaar Schalke 04 ile sözleşmesini yeniledi. Galatasaray yıldız oyuncunun peşine düşmüştü ancak bu haber ile bütün kapılar kapandı. Huntelaar takımı ile yaptığı sözleşmeyi pişman değilim diye değerlendi. Almanya’da şampiyon olmanın zor olduğunun da altını çizen oyuncu amaçlarının en iyisi olmak olduğunu sözlerine kattı. Çalkantılı bir sezon olduğuna da dikkat çeken oyuncu bu sezonu çalkantılı da olsa kayıp olarak görmediğini de sözlerine ekledi. 
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.