eşya depolama - evde serum hizmeti
Öne Çıkanlar tv100 toyota zevk suyu crp değeri 400 İstanbulspor

Fenerbahçe Lazar Markovic bombasını patlattı. Transfer gündeminin flaş takımı Fenerbahçe Lazar Markovic ile anlaşmak üzere . Fenerbahçe Lazar Markovic' i KAP'A bildirdi. İşte Fenerbahçe Lazar Markovic transfer hakkında tüm detaylar haberimizde yer almaktadır...

Fenerbahçe Lazar MArkovic'i gece saatlerinde KAP'A bildirdi. İŞte Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama...

Fenerbahçe, Sırp oyuncu Lazar Markovic’in transferi için kulübü Liverpool ve futbolcu ile görüşmelere başlandığını borsaya bildirdi.

Sağ kanat arayışlarını sürdüren Fenerbahçe, Valencia'nın yıldız ismi Sofiane Feghouli'nin transferinin zora girmesinin ardından rotasını Liverpool forması giyen Lazar Markovic'e çevirdi.

Sarı-Lacivertli kulüp, Markovic'i kiralık olarak renklerine bağlamak için harekete geçti ve oyuncuyla prensip anlaşmasına vardı. İki kulüp arasında devam eden temasların da kısa süre içersinde olumlu bir şekilde tamamlanmasına kesin gözüyle bakılırken, 21 yaşındaki oyuncunun birkaç gün içersinde, hatta prosedürler hızlandırılabilirse yarın resmi imzayı atması bekleniyor.

LAZAR MARKOVİC KİMDİR?

Lazar Marković (d. 2 Mart 1994; Čačak, Sırbistan), Premier Lig takımlarından Liverpool FC'da forma giyen Milli oyuncu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.