eşya depolama - evde serum hizmeti
Öne Çıkanlar cahilsin sen bitcoin ne kadar düştü Exxen canlı yayın 2022 asgari ücret net tıkla gelsin şikayet

Elazığ’da Kiralık Dükkan, Altın gram ve mazot ile kiraya veriyor.

Elazığ’da Kiralık Dükkan İlanında Sürpriz Seçenekler

Elazığ'ın Nailbey Mahallesi'nde, 40 metrekarelik bir dükkanını kiraya vermek isteyen Fethi Ahmet Taş, alışılmadık bir ilan yöntemiyle dikkatleri üzerine çekti. Daha önce dükkanını 7 liraya 400 ekmek karşılığında kiraya veren Taş, şimdi ise farklı bir yaklaşım benimseyerek ilandaki seçenekleriyle şaşkınlık yarattı.

Kiralama Seçenekleri: Altın, Mazot veya Peşin Para

Fethi Ahmet Taş'ın dükkanının camına astığı ilanda, kiralama bedeli olarak “Aylık 2 gram 24 ayar altın”, “100 litre mazot” veya “Yıllık 50 bin lira peşin” gibi seçenekler sunuluyor. Bu alışılmadık teklifler, ilgi duyanlar arasında merak ve şaşkınlık yarattı. Taş, bu yöntemle kiraya vermeyi tercih ederek, takas sistemine geri döndüğünü belirtti.

Takas Usulüne Geri Dönüş

Daha önce dükkanını 400 ekmek karşılığında kiraya veren Taş, şimdi de takas usulüne dönerek mazot veya altın ile kira talep ediyor. Taş, bu yöntemi geleneksel ticaretin bir parçası olarak değerlendiriyor ve kağıt paranın yanı sıra mazot, altın veya ekmekle takas yapmanın eskiye dayanan bir alışkanlık olduğunu vurguluyor.

Kiracıların Şaşkınlığı ve Değerlendirmeler

Vatandaşlar, bu ilginç kiralama tekliflerine çeşitli tepkiler gösterdi. Kenan Yıldırım, “Adamın değişik bir bakış açısı var. Mazot ve altın da pahalı. Kiracı olsam hangisini seçeceğimi bilemem, hepsi de pahalı” şeklinde yorumladı.

Fethi Ahmet Taş’ın yenilikçi ve alışılmadık kiralama yöntemleri, hem geleneksel ticaret anlayışını yaşatmayı hem de modern dünyada farklı bir bakış açısı sunmayı amaçlıyor.

Anahtar Kelimeler:
Gramla Kiralık Dükkan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.